Thursday, 3 October 2013

Memorable Korea - Journey to the South

Teks:  Murni Zuriati

Bercuti di Korea with VVIP Free Trip merupakan 1 kenangan terindah bagi saya.  Masih ingat lagi ketika mula2 berniaga, kami ke Umrah suami isteri je.  Kemudian ke Vietnam kami pergi bersama 7 orang rakan kongsi.  Meningkat hampir 2 kali ganda bila ke Guangzhou kami membawa 13 orang rakan kongsi dan ke Korea, 1 bas!!!!!!  38 orang delegasi CAT merupakan sebahagian hampir 200 orang warga STG yang melayakkan diri ke Seoul, Korea baru-baru ini.

The more the merrier!!!! Memang sangat seronok.  Kami berkumpul di KLIA jam 8 malam 15 September 2013.  Gamat KLIA dibuatnya.  Makin rasa bersemangat untuk tiba di Korea.


C for CATs


Mr President, u get caught!Sementara menunggu flight, alas perut dulu di Noodles, KLIA... Yummy!!!Kami duduk dengan DDM Siti Fathimah yang saya pernah jumpa 2 kali je.  
Totally online business!!Mentor Lin n Arifin with their son.  Hadiah sebab score straight A's in UPSRDSM Famiza bukan sahaja bawa suami dan ibu beliau (middle) 
tapi juga bawa baby (still inside tomei tummy)! So sweet....Ni semua geng2 bising dalam flight.  Tapi pastu senyap, tidur...huhuEhem2!!! Honeymoon mode activated..... 
Perjalanan ke Seoul mengambil masa 6 jam.  7 pagi (waktu Korea), here we are!!!!!


Incheon International Airport, Seoul, Korea


Kejutkan orang Korea pagi-pagi, kecoh airport diserang STG


Sebahagian CAT di hadapan Incheon Airport


Us too...Honeymoon mode activated.. :)
No comments:

Post a Comment