Wednesday, 9 December 2015

MY FIRST LADY DIOR

Teks: Murni Zuriati
Anugerah CDM 2015 adalah detik bersejarah untuk kami.  9 CDM dari STG diraikan dalam majlis ini dan 2 daripadanya adalah rakan kongsi di bawah bimbingan saya.  Selain itu, Cikgu Apit juga menerima anugerah khas dari Sahajidah Hai-O Marketing iaitu CDM Excellence Award 2015.  7 orang CDM sahaja terpilih menerima anugerah ini.  This is such an honour for us both. 

Hari istimewa patut diraikan dengan persediaan yang sangat istimewa.  Handbag sebenarnya tiada dalam senarai persediaan kerana saya telahpun memiliki 3 handbag Chanel tahun ini.  Saya beritahu Cikgu Apit, saya hanya akan beli handbag baru setelah pendapatan kami mencecah RM 100, 000 sebulan.  Guess what? Bulan Oktober menyaksikan target tersebut telah tercapai and I have to keep my words!  

So, here it is! I chose this blue Lady Dior as it suits the colour of my outfit for the day and it is so irresistably cute!  Sekali tengok terus jatuh hati!  Apalagi, terus la beli sekali.... Lagipun saiz dia yang come dengan strap membuatkan ia cukup santai untuk dibawa bersiar-siar and next destination in mind mestilah, Osaka!!!!!

This is my first Lady Dior....Love it! Love it! Love it! 

My first time wearing it - Anugerah CDM 2015! I matched it with my Kimono Songket by Adila Long... The Dior is so cute n made me feel cute as well! 😁
No comments:

Post a Comment