Friday, 1 May 2015

#CATsLoVeGift SHOP & WIN CONTEST

Teks: Murni ZuriatiPada November 2014 genaplah usia bisnes kami 7 tahun dan pada Februari 2015 pula, usia perkahwinan hasil bisnes kami juga mencapai 7 tahun.  Setinggi-tinggi syukur ke hadrat Ilahi yang melimpahkan rezeki sehingga kini.  Kami mengambil peluang ini untuk berkongsi kegembiraan bersama rakan kongsi kami dengan menganjurkan peraduan beli dan menang yang dinamakan CATs Love Gift. 

Peraduan ini berlangsung dari November 2014 sehingga Februari 2015 yang lalu.  Setiap pembelian 1 set korset Premium Beautiful dari ahli CAT layak mendapat 1 penyertaan dalam #CATsLoveGift.  The more you shop, the more you win!  Peraduan ini menyediakan 7 hadiah berupa bag tangan berjenama bernilai RM 10,000 sempena 7 tahun perjalanan kami. Hadiah utama merupakan bag tangan berjenama Louis Vuitton bernilai hampir RM 4,000!!!

Pada malam ini, 1 Mei 2015, dengan izin-Nya, kami berpeluang makan malam bersama dengan mentor yang menjebakkan kami dalam perniagaan ini 7 tahun lalu dan kini sudah 7 tahun menemani jatuh bangun kami, iaitu pengasas Smart Tycoon Group (STG) mentor Norazlin Nordin dan suami beliau mentor Arifin Shah.  7 orang pemenang telahpun dipilih melalui cabutan yang kami buat sebelum ini pada 28 April 2015.  Malam ini adalah proses untuk menentukan pemenang bagi setiap hadiah yang disediakan. 

Senarai pemenang dan hadiah adalah seperti berikut
Tahniah kepada semua pemenang... Doakan supaya CAT akan terus melebarkan sayapnya dan terbang lebih tinggi.... Terima kasih atas sokongan anda semua. 
No comments:

Post a Comment